Välkommen  


Skönhetsbehandlingar & utbildningar i centrala Falun

Spraytan

Airbrush spraytanning
Vi säljer Tanify airbrush för makeup och spraytan på salongen för 799kr

En enkel airbrush som är lätt att använda med hög kvalitet. Skapa fantastiska sminkningar eller en snygg bränna på ett annorlunda sätt! 

Följer med en TANify solution 

150 ml


Du kan även köpa påfyllning av vätska hos oss, vi hjälper dig med färgval om du inte redan har en favorit färg från våra Spraytanvätskor. 


Spraytanning


Vi hjälper dig att få den perfekta solbrännan! Våra vätskor är ekologiska och innehåller inte några orangea pigment. Du väljer själv vilken brun nyans du vill uppnå, allt i från den diskreta gyllenbruna till den djupaste bronsfärgade tonen. 


Helkropp 300 kr

Kom 2st för 500 kr

Kom 3st för 600 kr

Halv-kropp 250 kr


För dig som vill läsa mer om våra Spraytan färger:


Liquid Sun 8% och 12% - Kändisarnas favorit anti-aging, huden blir fastare och återfuktas Brun utan sol formeln ger dig en naturlig honungs doppad ton. 
Rolls Royce solning, Liquid Sun tillhandahåller en djup, honung-doppad glöd med potent ålder bekämpning, huden blir fastare och cellerna återfuktas.


MoroccanTan Gold 8% - För den som vill ha en naturlig lyster. Passar perfekt till bröllop och för dig som är ljus i grunden. Huden känns mjuk och får en mild honungs-doppad ton.Velocity 12% - Världens första SNABB solbränna med Ecocert godkända DHA och Quad Bronzing Technology. Du har bekvämligheten med en snabb djupt bronsfärgad solbränna med överlägsen kvalitet som uppfyller även kändisar val.

Du kan duscha redan efter 1 timme (ljusbrun), 2 timmar (mellan brun) eller 3 - 4 timmar (mörk solbränna). 

Vi blandar även färgerna efter kundens önskemål. Vi kan på så sätt få fram den önskade tonen för just dig!


Vi använder oss av märkena 

VANI-T, Moroccan & Tanify


Vid uteblivet besök debiteras 50% av bokad behandling.