Välkommen  


Skönhetsbehandlingar & utbildningar i centrala Falun

Möhippa/Tjejkväll

Möhippa eller Tjejkväll 

Bröllop

Vi erbjuder makeup till din stora dag. Då vi normalt inte har öppet på lördagar rekommenderar vi dig att boka i god tid. Du blir ompysslad av en av våra duktiga makeup artister och får ett glas bubbel att avnjuta under tiden. Tips: Har du brudtärnor/mamma/toastmadam  vid din sida är det extra lyxigt att få bli sminkade tillsammans. 

Möhippa

Att anordna en möhippa är både kul och krävs mycket planering för att få en lyckad dag för den blivande bruden. Vi hjälper gärna till att skräddarsy olika behandlingar som passar bäst för er. Eftersom vi inte har öppet på lördagar rekommenderar vi att ni kontaktar oss i god tid så att möjligheten för er att vara hos oss blir större. 

Tips: Ge bruden extra lyx av de behandlingar som passar henne bäst,  låt oss ta hand om henne medan ni andra testar på Spraytan och har en rolig stund tillammas. (Vi har färger som kan duschas av efter 1-4h om ni ska vidare på kvällen). Tjejkväll

Att umgås med vänner på en salong är en känsla av lycka och lyx.

Välj mellan några av våra kortare behandlingar som makeup, klassisk manikyr, spraytan, frans &-brynfärg+plock. Vi skräddarsyr eran kväll efter era önskemål. Ni behöver vara minst 4personer. 

Tips: Boka in en AW på salongen och bli sminkade tillsammans med ett glas bubbel i handen (Unna er en god matbit efter besöket).