Välkommen  


Skönhetsbehandlingar & utbildningar i centrala Falun

Om

Tack för att du kikar in!


Du hittar HimlaFin i centrala Falun på Slaggatan 22. En unik salong med fokus på välmående och personlig service. Vi är professionellt utbildade inom alla våra områden och har tillsammans många års årserfarenhet.

Du kan enkelt boka dina behandlingar via våran internetbokning.
Vi använder endast produkter av hög kvalité, strävar ständigt efter perfektion och håller oss uppdaterade inom nyheter och trender.
Inom fransförlängning har vi två olika metoder att välja på. Vi använder oss av singel och volymfransar. Vid nagelförstärkning eller nagelförlängning använder vi oss av materialet gelé. 
Spraytanning har blivit stort i Sverige och växer för varje dag. En skonsam och snabb metod för att få den perfekta brännan på bara några minuter.


Mamma-ledig från behandlingar fram till Jan-2019

Kundkontakt alltid via mig.


Maria Skoglund Skalman

Jag började min karriär 2005 då jag utbildade mig till Nagelteknolog. Jag har sedan dess arbetat med naglar. Bestämde mig 2013 för att bygga upp en större salong med ett bredare utbud av skönhetsbehandlingar. 

2014 utbildade jag mig till Fransstylist, 2015 till Spraytanartist, 2018 inom kosmetisk ögonbrynstatuering.

 Idag har jag två härliga kollegor som är oerhört duktiga inom sina områden. 

Jag ser med glädje fram emot att utveckla min ide och min salong.


Kontakt: 073-703 28 88   Kornelia Aspman

Jag startade med skönhetsbehandlingar redan på gymnasiet då jag gick  Stylistprogrammet på Plusgymnasiet i Falun. 

 Jag började som timanställd 2016 och har sedan dess fått möjligheten att utbilda mig vidare inom olika områden. Idag har jag en fast anställning på salongen. 

Jag är nu utbildad inom Fransförlängning, Lashlift, Makeup, Naglar, Spraytan och vaxning. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas på HimlaFin.


Jag finns på salongen onsdagar - fredagar.


Kontakt: 072-225 00 74